Riding School 1, 2, 3 & Track Riding

Riding School 1, 2, 3 & Track Riding
Φόρτωση χάρτη...

Date/Time
Date(s) - 04/05/2019 - 05/05/2019
00:00

Location
Achna Speedway

Categories


Real world riding on the safety of a track !!!!

Tο γνωστό Σχολείο Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας Riding School Θανάσης Χούντρας διοργανώνεται και πάλι στην Κύπρο το Σάββατο 4.5.2019 και την Κυριακή 5.5.2019 από η ώρα 8:00π.μ μέχρι τις 5:30μ.μ., στην πίστα Achna Speedway.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το Riding 1 και το Riding 2 .

Την Κυριακή θα διεξαχθεί εκ νέου το Riding 2, το Riding 3 και το Track Riding.

Το Riding 1 εμπεδώνει στον οδηγό το σωστό «πρόγραμμα» για την οδήγηση μοτοσικλέτας ώστε να οδηγεί σωστά και να είναι ασφαλής.

Το Riding 2 αφορά πιο εξελιγμένη οδήγηση και απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν παρακολουθήσει το Riding 1. Περιλαμβάνει εξειδικευμένες ασκήσεις όπως για παράδειγμα άσκηση για την αποφυγή ξαφνικού εμποδίου.

Το Riding 3 αφορά τεχνικές διαχείρισης ακραίων συνθηκών σε σπορ οδήγηση. Το Riding 3 μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι οδηγοί έχουν παρακολουθήσει το Riding 1 και το Riding 2.

Το Track Riding απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν παρακολουθήσει και το Riding 3 και περιλαμβάνει θεωρία και ασκήσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις αναρτήσεις, τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας και πως μπορεί η γνώση και η σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων να μειώσει το χρόνο μας.

Κάθε Riding περιλαμβάνει 5 ενότητες θεωρίας με άμεση πρακτική εξάσκηση υπό τη συνεχή επιτήρηση των εκπαιδευτών.

Το κόστος συμμετοχής είναι €120 η ημερίδα (κάθε Riding). Για μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπάρχει μειωμένη τιμή στα €100 και για μέλη εγγεγραμμένων Λεσχών μοτοσικλέτας στα €110 (νοουμένου ότι οι συμμετοχές αποστέλλονται από τη λέσχη).

Το Riding School είναι η μακροβιότερη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1998 από το γνωστό Έλληνα εκπαιδευτή μοτοσικλέτας κ. Θανάση Χούντρα και συνεχίζει ανελλιπώς μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Σχολή απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς δικύκλων, έμπειρους και μη, άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τα Σχολεία υποστηρίζει το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και το Cyprus Motorcycle Academy.

Χορηγοί: Εταιρεία J.L MOTORACE αντιπρόσωποι αξεσουάρ Alpinestars, κρανών Shark, ελαστικών Mitas και λιπαντικών Motorex, Εταρεία SPORTMARINE LTD Sport Marine αντιπρόσωποι μοτοσυκλετών YAMAHA

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 99 306542 μέχρι 12.4.2019.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το πιο πάνω τηλέφωνο.

Εκ Δ.Σ. Λέσχης